Vitrum Design is een Italiaans merk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design schakelaars voor slimme woningen. De verschillende series combineren elegant design met innovatieve technologie. De producten zijn volledig te personaliseren naar de wensen van de klant. De elegante producten van Vitrum Design zorgen voor meer comfort en gaan naadloos op in een exclusief interieur. De schakelaars zijn intuïtief en zijn met oog voor detail ontwikkeld.

Vitrum Design biedt innovatieve en elegante oplossingen voor smart home professionals, architecten en project aannemers.

  1. Vitrum is een specialist op het gebied van smart home en levert designoplossingen
    voor draadloze Z-Wave systemen.
  2. Vitrum richt zich op renovatie en nieuwbouwprojecten.
  3. Vitrum is wereldwijd erkend door haar unieke ontwerpen en veelzijdigheid in
    technologie, dit is het belangrijkste verschil met andere leveranciers.
  4. De functionaliteiten en veelzijdigheid maakt Vitrum uniek.
Waarom Vitrum Design
Design en Technologie
tech

Vitrum Design brengt design en technologie samen. Creëer de perfecte woonervaring door dagelijkse taken te automatiseren, de omgeving veiliger en duurzamer te maken. Vitrum maakt het dagelijks leven simpel, intuïtief en elegant. De producten werken met het Z-Wave protocol voor het creëren van de perfecte woon ervaring.

Fijne Beleving
experience

Vitrum producten kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden en biedt een unieke gebruikerservaringen voor woningen met Z-Wave domotica. De producten onderscheiden zich door de combinatie van stijlvol design en gebruikersgemak. De grote veelzijdigheid van Vitrum Design vereenvoudigt smart home installaties en maakt stijlvol design voor een ieder toegankelijk.

Innovatie en Vakmanschap
wrench

De producten van Vitrum Design zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De innovatieve technieken en materialen zorgen voor gladde oppervlakken, elegante vormen en verfijnde bediening. Vitrum biedt de ultieme gebruikerservaring.

Vitrum kenmerken
Vitrum-Icon
Veelzijdig

Vitrum Design is extreem veelzijdig. De schakelaars zijn leverbaar met 1, 2, 3, 4 en 6 knoppen en een thermostaat. Iedere knop kan voorzien worden van een uniek icoon.

vitrum_icon-rgb
Kleuren

De collecties zijn standaard leverbaar in verschillende kleuren. De Glass en Tech is tevens op bestelling leverbaar in iedere RAL kleur.

vitrum_icon-icons
Intuïtief

Iedere knop is voorzien van een lichtgevende ring. De kleur kan per knop ingesteld worden en is eenvoudig in het donker te herkennen

zwave
Technologie

De producten van Vitrum communiceren draadloos via het Z-Wave protocol. Het draadloze mesh netwerk heeft een laag verbruik en kan direct communiceren met andere Z-Wave apparaten.