Interconnected smart solutions 

JDK is gespecialiseerd in de inter-connectiviteit tussen verschillende slimme draadloze oplossingen. Met ruim 10 jaar ervaring als importeur van smart home producten begrijpen wij hoe belangrijk het is om apparaten te laten samenwerken. Er zijn talloze individuele slimme producten op de markt, door deze producten te selecteren op kwaliteit, compatibiliteit en te combineren tot unieke, praktische use cases creëeren we een totaal slim ecosysteem.  Ofwel – interconnected smart solutions.

JDK als partner voor je smart home oplossingen
Interconnected smart solutions bedenken, ontwikkelen en vermarkten is de basis van ons bedrijf. Met onze productkennis, trainingen en technische ondersteuning hebben wij hierin een unieke marktpositie en geven wij onze aangesloten partners hiermee een ruime voorsprong en besparen ze tijd en ergernis.

De potentie van de smart home markt is gigantisch, maar voor velen is het ‘verbinden van verschillende slimme oplossingen’ nieuw, complex en zeer bewerkelijk. De oplossingen die wij aanbieden kunnen zowel individueel en als totaaloplossing ingezet worden. Op die manier kan je als professional een specifieke wens van de klant invullen en later uitbreiden. Wij zien het als onze taak om de smart home professional te voorzien van het vertrouwen om smart home aan te bieden aan zijn klanten.

Door de selectie, ontwikkeling, advies, training en technische ondersteuning van de samengestelde oplossingen op ons te nemen, bieden we unieke waarde proposities voor zowel onze klanten als de aangesloten merken. Als partner van JDK helpen wij je met advies, distributie en integratie.

We zijn trots om dit als technische groothandel te mogen doen voor merken als: FIBARO, Aqara, Heatit, Sonos, Technisat, Vitrum Design, Homey, DoorBird en nog veel meer. Kortom, wij bieden iedere professional die aan de slag wil gaan met smart home de tools en ondersteuning om ieder project tot een succes te maken.

Aan de slag als smart home professional

Vrijblijvend meer informatie over de smart home oplossingen die wij aanbieden?

Neem contact op met JDK Benelux via het formulier.

 

Achtergrond JDK Benelux

JDK is sinds 2014 distributeur van het merk FIBARO en heeft in de ontwikkelingsfase van de smart home markt alle veranderingen hiervan meegemaakt. In 2016 is JDK exclusief hoofddistributeur van FIBARO geworden voor de Benelux.

De open infrastructuur van FIBARO en de connectiviteit met Z-Wave en IP, alsmede de behoefte aan een totaaloplossing voor huisautomatisering hebben ertoe geleid dat JDK de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een gespecialiseerde smart home distributeur met technische ondersteuning van een merkonafhankelijk smart home ecosysteem.

Alle slimme oplossingen in de markt worden door ons team getest op compatibiliteit, stabiliteit, kwaliteit en aanvullende functionaliteit. Indien het product een toegevoegde waarde heeft voor het totale ecosysteem en wij onze kwalitatieve leveringsvoorwaarden hierop kunnen aanbieden nemen we deze producten op in ons vaste assortiment.

JDK richt zich hoofdzakelijk op de gespecialiseerde smart home installateur en biedt zijn klanten goede zakelijke inkoopcondities met directe levering uit voorraad, cross-brand technische ondersteuning, kennisoverdracht via trainingssessies en garantie afwikkeling, alles onder 1 dak. JDK levert niet alleen de producten maar alles wat er nodig is voor een geslaagd project en tevreden klanten.

Voor fabrikanten en leveranciers bieden zij een unieke toegevoegde waarde door de opname van slimme individuele producten in een compatible totaalsysteem met overkoepelende marketing activiteiten, marktverbreding door aanbod in een gespecialiseerd kanaal en het verzorgen van uitgebreide productuitleg en ondersteuning.

Ons team

John de Regt

CEO

Ben van Triest

Commercial Director

Monique van der Kooij

COO

Jaap van Wietmarschen

Technical Product Manager

Dany Bosman

Marketing Manager

Mark Louwaard

Smart-Solution Manager

Priscilla Esbach

Logistic coördinator

Neem contact met ons op