JDK is sinds 2014 distributeur van het merk FIBARO en heeft in de ontwikkelingsfase van de smart home markt alle veranderingen hiervan meegemaakt. In 2016 is JDK exclusief hoofddistributeur van FIBARO geworden voor de Benelux.

De open infrastructuur van FIBARO en de connectiviteit met Z-Wave en IP, alsmede de behoefte aan een totaaloplossing voor huisautomatisering hebben ertoe geleid dat JDK de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een gespecialiseerde smart home distributeur met technische ondersteuning van een merkonafhankelijk smart home ecosysteem.

Alle slimme oplossingen in de markt worden door ons team getest op compatibiliteit, stabiliteit, kwaliteit en aanvullende functionaliteit. Indien het product een toegevoegde waarde heeft voor het totale ecosysteem en wij onze kwalitatieve leveringsvoorwaarden hierop kunnen aanbieden nemen we deze producten op in ons vaste assortiment.

JDK richt zich hoofdzakelijk op de gespecialiseerde smart home installateur en biedt zijn klanten goede zakelijke inkoopcondities met directe levering uit voorraad, cross-brand technische ondersteuning, kennisoverdracht via trainingssessies en garantie afwikkeling, alles onder 1 dak. JDK levert niet alleen de producten maar alles wat er nodig is voor een geslaagd project en tevreden klanten.

Voor fabrikanten en leveranciers bieden zij een unieke toegevoegde waarde door de opname van slimme individuele producten in een compatible totaalsysteem met overkoepelende marketing activiteiten, marktverbreding door aanbod in een gespecialiseerd kanaal en het verzorgen van uitgebreide productuitleg en ondersteuning.

Ons team

John de Regt

CEO

Ben van Triest

Commercial Director

Monique van der Kooij

COO

Randy van Wort

Product Marketing Manager

Jaap van Wietmarschen

Technical Support Engineer

Neem contact met ons op