After-sale service

Een smart home installatie vraagt ook nazorg. De partner biedt een after-sale service aan om eindklanten te voorzien van onderhoud en ondersteuning na de installatie van het smart home systeem. De service omvat een onderhoudscontract op jaarbasis waarbij de installateur periodiek onderhoud uitvoert aan het systeem om ervoor te zorgen dat het systeem goed blijft functioneren. Het remote updaten van de controller is een onderdeel van deze service.

 

Een proactieve benadering van onderhoud is belangrijk, de batterijen van apparaten worden ten minste eenmaal per jaar vervangen. Dit vermindert de kans op storingen in het systeem en zorgt voor een goede werking van de slimme woning apparaten. Indien nodig kan dit vaker gebeuren. De partner biedt ook ondersteuning bij het aanmaken van nieuwe gebruikers. Dit kan nuttig zijn als de klant extra gezinsleden of gasten toegang wil geven tot het systeem.

 

Een belangrijk onderdeel van de after-sale service is de signalering bij modules die storingen geven. De installateur ontvangt een melding wanneer er zich storingen voordoen in het systeem en kan deze proactief oplossen voordat de klant er last van heeft.

 

Kenmerken

Onderhoudscontract op jaar basis

Remote updaten van de controller

Pro-actief vervangen van batterijen (1x per jaar)

Aanmaken van nieuwe gebruikers

Signalering bij modules die storingen geven

Prijsopties: op aanvraag

  • Vanaf €300 excl. BTW per jaar (afhankelijk van omvang & complexiteit system)
Blijf als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief