Custom Bundels met Aqara

Voor Telco-, Utility- en project partners bieden wij een unieke op maat gemaakte verkoop oplossing, namelijk Custom bundels. In samenwerking met Aqara bieden wij de tools en mogelijkheden om gebruiksvriendelijke bundels met slimme apparaten aan te bieden.

Wat is een Custom Bundel?

In samenspraak ontwikkelen we van A tot Z een op maat gemaakte oplossing. Hiermee krijgen jouw klanten een volledig gepersonaliseerde verpakking, bijvoorbeeld in de huisstijl van de organisatie met je eigen logo, kleuren en tone of voice. De bundel wordt samengesteld met unieke Aqara producten die een waardevolle oplossing bieden voor jouw klanten. Om een voorbeeld van zo een speciale bundel te geven, kunnen we kijken naar de samenwerking van LG met Aqara. De inhoud van de bundel geeft eindgebruikers van LG de mogelijkheid om eenvoudig te starten met een smart home oplossing. Verschillende mogelijkheden zijn bespreekbaar, je kiest zelf welke type producten. In overleg kunnen er tevens aanpassingen gemaakt worden aan de producten. De bundels zijn te bestellen vanaf een toegankelijk aantal.

Over de samenwerking met LGu+

Het telecombedrijf LG Uplus (LG U+) en Aqara hebben de handen ineengeslagen voor een uniek samenwerkingsproject. Samen hebben ze een bundel ontwikkeld om je huis te beveiligen, genaamd “My Home Guard”. Deze bundel bevat hardware van beide partijen. De bundel is specifiek verkrijgbaar in Zuid-Korea. De inhoud van de bundel bestaat uit de Aqara Camera G2H Pro, twee Aqara Door and Window Sensors en een Aqara Motion Sensor.

Lees meer
Waarom slimme oplossingen aanbieden?
  • Genereer extra inkomsten door de verhuur smart home oplossingen;
  • Vergroot de klantwaarde bij bestaande- en nieuwe klanten;
  • Lever aanvullende- en gecombineerde diensten.
Voordelen van Custom smart home Bundels
  • Verhoog de klant ervaring met een alles-in-één pakket;
  • Vereenvoudig de installatie door de pre-pairing service;
  • Verminder de totale kosten, waaronder verzend- en installatiekosten, met het alles-in-één pakket;
  • Naast het leveren van hardware biedt Aqara, meerdere services om het interessant te maken.
Let’s connect!

Kortom, krijg ondersteuning van de specialist op het gebied van distributie, levering, marketing, advies en technische ondersteuning voor smart home oplossingen. Benieuwd naar wat Custom bundels voor jouw klanten kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Contact opnemen
Blijf als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief