Extended Services JDK Benelux

Als smart home professional en installateur loop je bij (nieuwe) projecten wel eens aan tegen complexe voorbereidingen, onbekende configuraties, veel nazorg op een project of weinig kennis voor een bepaald project. Met de Extended Services van JDK kunnen wij jou de juiste tools aanbieden voor ieder project. Krijg jij de mogelijkheid om een uniek project uit te voeren en wil je graag een extra steuntje in de rug?? Geen probleem, wij bieden de hulp op locatie en op afstand. Meer weten over de services? Lees er alles over in de onderstaande tekst.

Installatie service naar behoefte

Met deze service is alles op maat gemaakt en bedacht naar jouw behoefte. Je krijgt de begeleiding en hulp die je nodigt hebt. Voor elke aanvraag wordt er een persoonlijk plan bedacht. De services zijn in vier groepen verdeeld om een richting te geven.

*De prijzen van de 4 services verschillen per aanvraag. De prijs wordt samen met een deskundige besproken. De prijzen die op de pagina’s staan zijn dus richtprijzen.

Pre-sale service

Pre-sale service is een dienst die wordt aangeboden aan de professional die geïnteresseerd is in extra advies bij een project in ontwikkeling. De pre-sale service biedt professionals gedetailleerde informatie en advies. Dit omvat een grondige inventarisatie, het bekijken van tekeningen en klant interactie om een succesvolle samenwerking en beter resultaat te garanderen. De service kan zowel op locatie als op afstand worden uitgevoerd.

Lees meer
Preparation en remote service

Preparation service is een dienst die wordt aangeboden aan professionals die de voorbereiding van het project willen uitbesteden of extra ondersteuning kunnen gebruiken. Dit omvat installatietechnische voorbereiding, volledige inlering en labeling van alle apparaten. Alle gelabelde componenten worden naar de professional gestuurd en kunnen eventueel op afstand worden geconfigureerd.

Lees meer
On-site service

De on-site service biedt installatie ondersteuning of neemt de installatie volledig over. Dit omvat het plaatsen van alle benodigde apparaten, sensoren en controllers voor het slimme systeem. Optioneel is programmeerservice op locatie en hands-on training voor professionals over systeemgebruik en apparateninteractie.

Lees meer
After-sale service

De after-sale service biedt onderhoud en ondersteuning voor smart home systemen na installatie. Het omvat jaarlijks onderhoud, batterijvervanging en remote controller-updates, proactieve modulestoringssignalering en hulp bij gebruikerscreatie. Dit zorgt voor een probleemloze werking en uitbreidingsopties voor slimme woningapparaten.

Lees meer
Blijf als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief