Preparation en remote service

Het doel van preparation service is om de professional te voorzien van een gebruiksklaar en goed geïntegreerd smart home systeem. Door de installatietechnische voorbereiding, volledige inlering en labeling van alle apparaten, wordt de installatie vereenvoudigd.

 

Preparation service is een dienst die wordt aangeboden aan professionals die de voorbereiding van het project willen uitbesteden of extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het omvat installatietechnische voorbereiding van het huis en het volledig inleren van de smart home componenten. Alle apparaten worden gelabeld en opgestuurd naar jou als professional.

 

De installatietechnische voorbereiding houdt in dat jij als professional de nodige voorbereidingen treft om het smart home systeem naadloos te integreren in het huis. Dit omvat bijvoorbeeld het aanleggen van bekabeling en het installeren van de nodige sensoren en apparaten.

 

De resterende installatie werkzaamheden houden in dat jij als professional alle apparaten en sensoren in het huis aansluit op de bedrading en afmonteert. Eventueel kunnen de apparaten op afstand geconfigureerd worden.

 

Kenmerken

Installatietechnisch voorbereiden

Volledig inleren van het systeem en de componenten

Labelen van de componenten en versturen

Remote configuratie

 

Prijsopties: op aanvraag

  • Remote programmering indicatie: €80 excl. BTW per uur
Blijf als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief